Izolare/Termoizolatii/Izolatii cu Celuloza

20% discount pentru toate cererile de izolare cu celuloza

Despre noiCu siguranta veti fi incantati sa lucrati cu noi, iar facturile dvs. vor scadea simtitor!

Oferim servicii profesionale si ecologice de izolatii termice cu fibre de celuloza, produse in Cehia si Germania, o alternativa mult mai eficienta termic si nu in ultimul rand ecologica, fata de izolatiile clasice cu vata minerala sau bazaltica sau chiar polistiren. Fibrele Climatizer Plus importate de Termocel, reprezinta o termoizolatie cu celuloza optima pentru casa si locuinta ta, o alternativa ecologica fabricate prin reciclarea hartiei de ziar. Mai exact si prin definitie, celuloza este o substanta macromoleculara naturala din clasa glucidelor, o substanta organica din care sunt alcatuiti peretii celulari ai plantelor si care are o intrebuintare larga in industria hartiei, a lacurilor, a fibrelor artificiale, a maselor plastice etc.

Compania Termocel Ecotec este una din cele mai cunoscute firme specializata in izolarea termica si fonica cu fibre de celuloza din Bucuresti si din Romania, oferind cel mai bun pret de pe piata.

Alege solutia ecologica de termoizolare pentru casa ta la preturi fara concurenta!

Promovam de asemenea exclusiv materiale si tehnologii ecologice pentru domeniul constructiilor din Romania. Fibrele de celuloza folosite sunt produse in fabrici de renume din Cehia si Germania "Climatizer Plus", dupa tehnologii de ultima ora, prin reciclarea ziarelor folosite tratate cu saruri de bor.

Cine si ce ne recomanda?

Profesionalismul si lucrarile deja efectuate!Portfoliu

Stai conectat cu IzolatiicuCeluloza.ro!